Zepter Україна
з 9:00 до 21:00
з 9:00 до 21:00
Електронна пошта
zepter.org.ua@gmail.com
7/24

Корисна інформація

Мої вітання, дорогі читачі!

Мене звуть Юлія Лозко. У компанії Цептер Інтернаціональ Україна працюю з грудня 1999 року

В даний час все більше людей в нашій країні замислюється про правильне харчування, якісний посуд, правильне приготування та зберігання їжі. Коли питання стоїть про вибір кухонного посуду, багато хто розглядає каструлі та сковороди від компанії ЦЕПТЕР, - дуже гарний, дорогий посуд найвищої якості з довічною гарантією. Про цей посуд чули багато хто. Але не всі її бачили. І далеко не кожна людина може відрізнити оригінальний посуд Zepter від підробок. В Україні з'явилася величезна кількість шахраїв, які пропонують купити посуд "цептер", який насправді не має жодного відношення до цієї компанії.

Найчастіше процес продажу цього "товару" відбувається так...

Під'їжджає хороший автомобіль (іноді представницького класу), з нього виходить добре одягнений чоловік (в костюмі, краватці)... Підійшовши до Вас чоловік говорить про те, що він представник Цептер, їде з виставки компанії, у нього залишився товар і він може Вам його продати за дуже цікавою (низькою) ціною .... Час на роздуми немає ... Він дуже поспішає ... Зазвичай пропонуються набори каструль, ножі, столові прилади ... Якщо будете торгуватися, ціну знизить ... Дуже багато хто, почувши , Що можна купити "набір каструль цептер" за таку (щодо невелику) ціну, розлучаються зі своїми грошима ... Рішення треба приймати тут і зараз ... І тільки після того, як машина цього "продавця" зникне з виду, людина починає думати. а що ж насправді він купив... Спроби додзвонитися за контактами, на жаль, успіхом не увінчаються...

А ще зараз багато "акцій" на торішні колекції ЦЕПТЕР у Фейсбук та Інстаграм - це шахраї!!! Стережіться!

Як відрізнити посуд ZEPTER від підробок?

Обережно! ПІДРОБКИ:


Дно посуду 3-4 см (продавець найчастіше каже, що воно 9-ти шарове), - підробка!


Штамп "Zepter" на все дно посуду, - підробка!


Ручки прикручені шурупами, - усередині посуду Ви бачите болти, які можуть іржавіти через 1-2 місяці користування, - підробка!

Кришка не вставляється у ручку посуду, - підробка!


Кришка скляна, - підробка!

У комплекті йдуть розсікачі для газових плит, - підробка!

Зроблено у Швейцарії чи Німеччині, - підробка!

Якщо Ви побачили хоча б 1 з цих ознак, - НЕ КУПІЙТЕ цей посуд! Він не є продукцією компанії Zepter! А якщо все починається з обману, хіба можна бути впевненим у якості  металу та безпеці цього посуду для Вашого здоров'я та здоров'я членів Вашої родини?

Посуд ЦЕПТЕР: 


Виготовлена ​​з бактеріостатичної нержавіючої сталі 316L, до складу якої входять хром, нікель та молібден.

Виробляється в Італії.

Має найвищий ступінь полірування.

Стінки посуду мають товщину 1 мм, дно – товщину 1 см.

Дно посуду термоакумулююче, 3-х шарове (швидко нагрівається і довго тримає тепло).

Останні лінії посуду (лінія TF з бакелітовими прокладками на ручках кольору слонової кістки та лінія Z із "золотими" накладками на ручках) підходять для індукційних плит.

На дні посуду ЦЕПТЕР є тавро Zepter діаметром 6,5 см.


Ручки кріпляться до посуду шляхом точкового зварювання (ніколи немає слідів кріплення із внутрішньої сторони посуду!)


Якщо потрібно відкрити посуд у процесі приготування, місце для кришки шукати не потрібно, він легко встановлюється на ручці посуду.

Ручки не гріються, завжди залишаються холодними.

Край посуду захищений від підтікання (з будь-якої каструлі можна налити рідину навіть у шийку дитячої пляшки!)


Кожна каструля чи сковорода упакована в окремій коробці.

Всі продукти, що містять власну вологу (м'ясо, риба, овочі, гриби, фрукти) готуються в посуді ЦЕПТЕР у власному соку, за низьких температур, з максимальним збереженням вітамінів та мікроелементів.

Процес смаження у посуді ЦЕПТЕР можливий без додавання жирів, що дуже важливо при правильному харчуванні.

Їжу, приготовану в посуді ЦЕПТЕР, можна не солити (при приготуванні в низькотемпературному режимі, без води та жиру, зберігається натуральна сіль, що є в кожному продукті)

Бажаю Вам не потрапити у мережі шахраїв!

Якщо Вам цікаво ознайомитись з асортиментом та цінами на продукцію компанії ZEPTER в Україні, переходьте за ссилкою ПОСУД ЦЕПТЕР, телефонуйте за вказаними телефонами, робіть замовлення на сайті...

ПОСУД ЦЕПТЕР

Професійні консультації та найбільші можливі знижки для Вас!

З повагою, Юлія Лозко

                        

Дбайте про своє здоров'я!

  • Вживайте правильно приготовлену їжу в кращому посуді!
  • Пийте чисту воду!
  • Забирайте у приміщеннях екологічно безпечним способом – за допомогою пари!
  • Зміцнюйте свій імунітет, користуючись запатентованими апаратами лінійки Біоптрон!
  • Будьте здорові!

Про зберігання продуктів

Кожен продукт потребує певних умов зберігання. Але дуже часто цей факт ігнорується, внаслідок чого скорочується термін придатності їжі. А іноді ми навіть ризикуємо своїм здоров'ям за її споживання! Ми розберемо найпоширеніші помилки, які допускаються при зберіганні продуктів у холодильнику.

  1. Головна умова правильного зберігання продуктів – дотримання температурного режиму. Продукти слід правильно розподіляти на різних рівнях холодильника. На нижніх полицях найнижча температура, тому тут краще зберігати м'ясо та рибу. На середніх – молочні продукти, на верхніх полицях – готові страви, салати, десерти. Соуси та соки – у дверцятах холодильника.
  2. Так як у дверцятах найнижча температура - не зберігайте в ній продукти, що швидко псуються, сири, молоко, яйця. Спеціальні ящики добре підійдуть для зберігання овочів та фруктів.
  3. Не зберігайте у холодильнику велику кількість банок та контейнерів. Так як у тісному просторі завантаженого холодильника повітря практично не циркулює, то порушується температурний режим.
  4. Дотримуйтесь правил роздільного зберігання сирих та готових продуктів. Сирі м'ясо та рибу зберігайте щільно упакованими. Фрукти та овочі також необхідно зберігати у різних контейнерах.
  5. Деякі продукти краще зберігати за кімнатної температури, щоб продовжити термін зберігання. Наприклад, не варто тримати в холодильнику помідори, цибулю, часник, оливкову олію, мед, картопля, морква, кава, тропічні фрукти, шоколад.

Невелика порада, щоб позбутися неприємних запахів у холодильнику – покладіть на поличку деревне вугілля чи звичайну соду.

Щоб продовжити термін зберігання продуктів і зберегти їх смак і вітаміни, спробуйте систему вакуумування їжі VacSy® від Zepter. Це запатентована у всьому світі система вакуумування їжі, вона розроблена для створення вакууму усередині спеціальних скляних контейнерів та герметичних пакетів. Вакуум позбавляє бактерії, плісняву та грибки кисню, необхідного для їх виживання, при цьому смак та поживна цінність їжі зберігаються в незмінному стані! Продукти залишаються свіжими та корисними до 5 разів довше порівняно із звичайним зберіганням у холодильнику.

Систему VacSy® можна використовувати для вакуумування свіжої або приготовленої їжі безпосередньо у контейнерах VacSy®, посуді Zepter, пляшках та пакетах VacSy®.

У VacSy® ви не тільки можете зберігати продукти, а й готувати! Замаринуйте продукти в найкоротші терміни та насолоджуйтесь чудовими стравами. У VacSy® ви приготуєте малосольні огірки за 30 хвилин із мінімальною кількістю солі!

Готуйте рідше, але при цьому насолоджуйтесь готовими смачними та корисними стравами! Довге життя для ваших страв, здорове життя для вас!