Zepter Україна
з 9:00 до 21:00
з 9:00 до 21:00
Електронна пошта
zepter.org.ua@gmail.com
7/24

Size S Olive ніж для м"яса 21 см від Цептер

Size S  Olive ніж для м"яса 21 см від Цептер
Клацніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: KSO-014
Виробник: Zepter
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Компанія Felix є одним із найстаріших виробників ножів у світі.Ножі колекції Olive Felix виготовлені німецькою компанією Felix - одним із найстаріших і найкращих у світі виробників, які зберігають традиції якості. Вже 22... Читати далі

Знайшли дешевше?
118.80Є

    Компанія Felix є одним із найстаріших виробників ножів у світі.

    Ножі колекції Olive Felix виготовлені німецькою компанією Felix - одним із найстаріших і найкращих у світі виробників, які зберігають традиції якості. Вже 225 років компанія радує споживачів продукцією найвищої якості.

    Ножі Zepter Olive виготовлені із ножової сталі з кованим зобом.

    Рукоятка ножів виконана з оливкового дерева.

    Комплект кухонних ножів колекції Olive від Цептер.

    У комплект кухонних ножів колекції Olive входить 5 ножів.


    1. KSO-010 Size S Olive ніж для чищення овочів 9 см;
    2. KSO-011 Size S Olive ніж для чищення овочів 12 см;
    3. KSO-013 Size S Olive ніж Шеф 18 см;
    4. KSO-016 Size S Olive ніж Санток 16 см;
    5. KSO-014 Size S Olive ніж для м'яса 21 див.

    Ви можете придбати окремо будь-який з ножів, що Вам сподобалися!

    Ножі Felix виготовляються вручну. Перед тим, як зійти з конвеєра, кожен ніж проходить близько 45 різних етапів обробки. Кожен крок обумовлений багатовіковими знаннями майстрів міста Золінген, майстерністю, точністю в роботі, німецькою скрупульозністю та любов'ю до деталей.

    Ножі Felix відрізняються чудовою якістю та вишуканим дизайном.

    Характеристики:  

    • Чудовий дизайн.
    • Багатошаровість (до 220 шарів дамаської сталі).
    • Традиційне ковальське кування (до 2000 тонн).
    • Загартування (від 1000 - до -80 градусів).
    • Більш тонка ріжуча кромка (0.25 – 0.3 мм).
    • Градус і кут скосу (30 градусів. Правило тут просте і зрозуміле. Чим менший кут заточування, тим легше ніж розрізає продукти.)
    • Впізнаваність марки амбітними кухарями-аматорами та професіоналами
    • Висока твердість (до 62 од. за Роквеллом).
    • Твердість мечів сучасних кухонних ножів прийнято визначати в одиницях за шкалою Роквелла. Показник 40-45 одиниць вважається низьким і відповідає виробам з м'яких металів, а значення 60-63 відповідає лезам високої твердості.
    • Кухонні ножі колекції Olive – це вибір людей, які цінують у кухонних ножах абсолютно все: якість заточування, міцність сталі, зручність рукояті та естетичне оформлення!

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре